Workshop Voeding en bewustzijn voedsel combinatie leer
Workshop Voeding en Bewustzijn 2 maart 2020
10 Reviews | Review toevoegen

Wil jij je gezonde voeding ondersteunen middels bewustzijn of visa versa, kom dan naar deze boeiende workshop!

€ 111,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Voeding en bewustzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het een kan niet zonder het ander. Middels deze workshop vertellen Michel en Silvia hoe je met behulp van de voedselcombinatieleer lichaam en geest kunt ondersteunen. Wanneer je een optimale spijsvertering hebt, heeft het lichaam minder energie nodig om het voedsel te verteren en deze energie houd je hiermee over om te leven! Tevens produceert het lichaam minder afvalstoffen, wordt het denken helderder en kom je automatisch terug op je ideale gewicht. Tevens kunnen aanwezige buikklachten verdwijnen. Allemaal facetten die een goede gezondheid ondersteunen.
 
Gedurende deze dag bespreken we onder meer het spijsverteringsstelsel, de basis principes van de voedsel combinatie leer (VCL), lichaamsverzuring, zuur/base evenwicht, de verschillende voedingsstoffen, bewust eten en wat ademhaling en meditatie kunnen bijdragen aan meer geestelijke en lichamelijke balans. Aan het einde van de dag krijg jij Silvia’s foodfun 4-weken menu mee naar huis, een leidraad waarmee je direct mee slag kunt. Wil jij je gezonde voeding ondersteunen middels bewustzijn of visa versa, kom dan naar deze boeiende workshop!

Bekijk alle info op de workshop voeding en bewustzijn webpagina


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Romana - 14-01-2019 22:22

Na de waardevolle informatie die ik kreeg tijdens de workshop ben ik de volgende dag meteen aan de slag gegaan.
Voor het eerst keek ik ernaar uit om boodschappen te halen .
Ik heb dag 1 achter de rug en ik voel me verzadigd.
Dit is een van de beste stappen die ik voor mezelf heb gedaan.

Sylvia en Michel
Ik kan jullie niet genoeg bedanken!
( en mezelf uiteraard)!

Gerda - 18-10-2018 13:41

Michel en Silvia jullie hartelijk bedankt voor de leerzame dag, het was geweldig.
Lieve groet van Gerda.

Marjan - 18-10-2018 13:41

Dank voor een hele fijne dag. Ik ben met heel veel wijsheid en bewustzijn naar huis gegaan.
Ik ben hier bijzonder blij mee. Warme groet,
Marjan.

Marja - 18-10-2018 13:41

Hallo Michel en Silvia. Jullie bedankt voor de mooie dag. Het was super, veel opgestoken van jullie verhalen en bevindingen. We waren al goed op weg met onze voeding maar door jullie gaan we er nu nog net iets meer aandacht aan besteden. Alles is uitgeprint en ligt of hangt wel ergens om te checken wat wel of niet bij elkaar kan/mag :) Nog even een complimentje voor alle lekkere dingen die jullie gemaakt hadden. Echt heel lekker..een jaar geleden hadden we nooit kunnen denken dat we deze etenswaren zo lekker zouden vinden. [']\Ga zo door met mensen te stimuleren om het roer om te gooien met hun voeding !!! Groetjes Angela en Marja

Rita - 18-10-2018 13:40

Dank jullie voor deze leuke, leerzame en bijzondere cursus voeding en bewustzijn. De lunch was heerlijk (en leerzaam!). Dat eten zo lekker en ook nog gezond kan zijn! Door je bewust te worden van wat voeding met je lijf doet en toe te passen wat je op de cursus hebt geleerd, zal je merken dat je meer energie krijgt en ook de "overtollige" kilootjes gaat verliezen.

Anja - 18-10-2018 13:40

Wat heb ik weer heerlijk genoeten van jullie voedselcombinatie workshop en combinatie met mindfull zijn. De aanboven boken heb ik meteen besteld en het menu uitgeprint.....heerlijk om hiermee aan de slag te gaan en ook de manier van overbrengen naar de cursisten om de voedselleer ook langzaam in je systeem toe te passen. Bedankt voor de heerlijk dag en tot gauw.

Abigail - 18-10-2018 13:40

Hartelijk dank voor het handige 4 weken menu. Nogmaals bedankt ook voor de workshop van gisteren. Fijn dat mijn partner mee kon doen. We hebben het allebei als heel leuk een zeer nuttig ervaren!! Als we nog vragen hebben, dan weten we jullie zeker te vinden.
Maar vooralsnog zijn we alle informatie eerst rustig aan het verteren ;-)

Charlotte - 18-10-2018 13:39

Ik heb de cursus als bijzonder leerzaam ervaren. Mijn buikklachten waren door gezondere voeding al redelijk verminderd, maar ik bleef er toch nog in mindere mate last van houden. Ik snapte gewoon niet waarom en ik voelde dat ik nog meer met mijn voeding moest doen dan ik al deed. Via google kwam ik op jullie website terecht. Toen ik het las dacht ik, ja deze cursus is wat ik nodig heb! Wat bleek, de combinatie van bepaalde voedingsstoffen zijn gewoon niet goed voor je spijsvertering. Vandaar dat ik me na een maaltijd regelmatig zo moe voelde en last krijg van mijn buik. De voedselcombinatieleer opende mijn ogen, het is praktisch en direct toepasbaar. Met de gezonde -eigen bereide- lunch, merk je direct dat de voedselcombinaties echt goed voelen in je lichaam. Michel en Silvia besteden echt persoonlijke aandacht aan je en praten vanuit hun hart. Al met al dus een zeer leerzame en liefdevolle cursus, een aanrader voor iedereen die met zijn eigen ontwikkeling bezig is en aandacht aan zichzelf en zijn lichaam wil besteden.

Iris - 18-10-2018 13:39

In september heb ik de workshop bewust eten gevolgd bij Silvia en Michel. De stof is direct toepasbaar in de praktijk zonder al te veel gedoe. En... niet onbelangrijk, ik heb meteen resultaat. Als ik volgens de voedselcombinatieleer eet dan val ik na het eten niet meteen in slaap. Heel fijn. Ik ben al een paar maanden aan het experimenteren en ik hou mij er echt niet altijd aan. Het moet leuk blijven en dat kan. Iedere maaltijd die je volgens de voedselcombinatieleer eet heeft effect. Dat vind ik fijn aan deze methode. Ook kan ik gewoon alles blijven eten. De ruimte waar de workshop wordt gegeven is heel prettig. Het was een hele bijzondere dag, zeker ook door de begeleiding van Silvia en Michel.

Asma - 18-10-2018 13:39

Deze cursus is echt een aanrader wanneer je bewuster en gezonder wil gaan eten. Het was een hele leerzame, leuke en lekkere dag waarin ik veel nuttige informatie heb gekregen die ik meteen heb toegepast in mijn voedingspatroon. En met resultaat: ik heb veel minder last van dips na het eten en daardoor ook veel meer energie. Een aantal recepten heb ik al gemaakt en zijn heerlijk. Dankjewel Silvia en Michel!

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -