Workshop Quantum Healing Hypnotherapie Ervaardag
Workshop: Quantum Healing Hypnotherapie Ervaardag
6 Reviews | Review toevoegen

Voorbij het verstand contact maken met het bovenbewustzijn.

€ 55,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Quantum healing hypnotherapie is een bijzondere methode waar door middel van diepe ontspanning contact kan worden gemaakt met ons bovenbewustzijn. Het bovenbewustzijn is een soort data bank waar alles ligt opgeslagen wat ooit als ziel is ervaren of meegemaakt. Quantum healing hypnotherapie geeft je de mogelijkheid om oude sluimerende zaken vanuit het verleden of zelfs vanuit vorige incarnaties, objectief te kunnen observeren. Ervaringen van toen die onopgemerkt in het huidige leven nog steeds stagnaties of problemen kunnen veroorzaken.

Het bovenbewustzijn weet exact welke informatie belangrijk voor je is voor je verdere groei en ontwikkeling en zal deze dan ook met compassie aan je tonen. Deze middag gaan we spelenderwijs in een lichte vorm de quantum hypnose verkennen. Puur en alleen om jou in contact te brengen met de wondere wereld van de diepere lagen van het bewustzijn. Een plek waar veel informatie en kennis ligt opgeslagen die je in het leven kunnen ondersteunen. Deze vorm van hypnose staat ver af van de bekende toneel-hypnose maar helpt je om voorbij het verstand te komen en verbinding te maken met de wonderlijke wereld van jouw innerlijk.

Bekijk alle info op de workshop quantum hypnose webpagina


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Rogier - 25-01-2019 20:52

Deze workshop gaat verder dan alleen een ervaring of een introductie. Door de warme begeleiding van Michel en Sylvia mag je in een veilige omgeving dingen van jezelf leren kennen, die je misschien nog niet wist, of ergens wel wist maar er niet zeker van was. Ik denk dat het sterke van deze groepsaanpak is dat je leert onder woorden te brengen wat je hebt waargenomen. Zelfs als je denkt dat je niets hebt gezien of gemerkt, is er toch een heleboel te bemerken als je goed begeleid wordt. Met het opschrijven en uitspreken veranker je vervolgens deze waarnemingen om ze verder te gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Dus meer nog dan een introductie, kan deze middag je handvaten geven om op voor te borduren en richting te geven aan waar je naar toe wilt in je leven.

Michel, Sylvia en mede-hypnosegenootjes, bedankt hiervoor!

Esther - 21-01-2019 19:52

Wat een mooie (intensieve) en waardevolle ervaring. Eentje die nog lekker nasuddert en die je weer een stap verder helpt op je levenspad. Bedankt Michel en Silvia voor jullie integere manier van werken. Jullie zorgen ervoor dat iedereen zich veilig voelt, durft te ervaren en het te bespreken. Verder kunnen jullie oprecht verhelderend zijn. Ik vond het een hele waardevolle ervaring.

Claudia - 20-01-2019 13:26

De quantum healing middag heb ik ervaren als heel bijzonder en waardevol. Op een ontspannen en rustige manier, liggend, pratend begeleid te worden in een soort van visualisatie/droom, waarin je onderbewustzijn je ervaringen, gevoelens en/of plaatjes toont uit een vorig leven en een toekomstig leven. Tevens de mogelijkheid om je gids/begeleider te ontmoeten is heel bijzonder. Er over na praten, vragen stellen, de ervaring van anderen horen of het juist voor jezelf houden is allemaal mogelijk na iedere ervaring en dit is fijn, emotioneel en/of grappig. Dankbaar voor deze waardevolle ervaring.

Fleur - 19-01-2019 21:31

Wat een ontzettend bijzondere ervaring...
na de dromenworkshop nu de quantum healing workshop gedaan.
Michel en Silvia begeleiden je om vanauit een diepe ontspanning op een heel prettige natuurlijke manier een andere staat van bewustzijn te ervaren waarin je de meest bijzondere ontmoetingen beelden en of boodschappen mee krijgt.
Het lijkt qua gevoel op begeleid/sturend dromen terwijl je dus eigenlijk wakker bent.
Hierna praat je er met elkaar over, ook heel leuk om te horen hoe het bij anderen gaat. We hebben naast huilen ook erg gelachen met elkaar.
Het heeft me veel gedaan erg waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling en om problemen/blokkades te doorgronden en op te lossen.
Bedankt weer Michel en Silvia 🙏

Jolanda - 19-01-2019 20:00

Een hele leuke en bijzonder interessante ervaring waarin voor soms verbaasinwekkende dingen uit het bovenbewustzijn naar voren kunnen komen

Ook het in alle rust bespreken van de ervaringen heb ik als zeer plezierig ervaren.

Michel en Silvia, bedankt!!!

Ingrid - 19-01-2019 19:28

Bedankt voor de hele fijne hypnose middag.Jullie hebben weer op zeer kundige wijze geholpen,het inzicht van mijn levenswijze te verruimen!!
Blij en dankbaar ben ik daarvoor.
Liefs,Ingrid

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -