Workshop dromen en hun symboliek 5 4
Workshop Dromen
Workshop dromen en hun symboliek
Reviews | Review toevoegen

Leer de belangrijkste spelregel kennen van het vertalen van jouw dromen.

€ 49,50
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De meeste dromen hebben een diepere betekenis voor ons in petto. Wanneer we in ons dagelijks leven te druk of te onrustig zijn om de signalen van ons hogere zelf waar te nemen gebruikt deze vaak dromen om de boodschap alsnog aan jou over te brengen. Velen worden via dromen geleid, geïnformeerd, voorbereid, gesteund of gewaarschuwd voor lopende of komende zaken in het leven. 

De droomtaal is een symbooltaal en het is fijn als je deze symboliek op passende wijze leert interpreteren. Wanneer de belangrijkste spelregel van het vertalen leert kennen, zul je zeer snel de diepere betekenis van je dromen begrijpen zodat je de nodige keuzes kunt maken. Michel en Silvia begeleiden je tijdens deze workshop om jouw meegenomen dromen te onderzoeken te vertalen en te begrijpen.

Bekijk alle info op de workshop dromen en hun symboliek webpagina


 

Review toevoegen

Bedankt voor uw review, deze wordt direct geplaatst op de website van Michel & Silvia. 

Asma -

Dromen heb ik altijd al heel interessant gevonden maar vond moeilijk om deze te interpreteren. Door de workshop te volgen heb ik veel nieuwe dingen geleerd maar ook een hele andere kijk gekregen op mijn dromen. Daarom vind ik de workshop echt een aanrader omdat je veel over jezelf leert en kan vertrouwen op wat je dromen je willen vertellen. Dankjewel Michel en Sylvia!

Fleur -

Heel bijzonder en een echte EyE-opener.
Met eenvoudige handvatten en het bespreken van elkaars dromen leer je wat je onder- en bovenbewustzijn je wil vertellen door middel van je dromen. Iets wat je niet uit een boek kunt halen.
Ik heb er echt veel aan gehad (en nog ;-) )
Bedankt, Sylvia en Michel

Romana -

Zo ,erg verhelderend.
Ik heb er een energieboost van gekregen.
Met de aangereikte info kan ik nu zelf aan de slag om mijn dromen te vertalen.
Syl en Michel,hartelijk dank.
Echt een aanrader,lieve mensen. Gewoon doen!

Wil -

"bedankt Silvia en Michel,het was een leerzame en verhelderende workshop, wat jullie verteld hebben,daar wil ik wel mee gaan "werken"of toepassen in de praktijk,misschien kan ik dat nog niet alleen,maar weet dat ik altijd bij jullie terecht kan! Lieve groet, wil xxx"

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -