Iedereen die op zoek is naar een gebalanceerd, vreugdevol en geïnspireerd leven kan in ons centre grote vooruitgang boeken. Wanneer je stress wilt overwinnen, wilt weten hoe te onthaasten, meer tijd voor jezelf wilt creëren, geestelijk en lichamelijk in balans wilt komen, burn-out, depressieve gevoelens of angsten wilt overwinnen, vermoeidheid wilt verslaan en je levensbatterij opladen, de onophoudelijke stroom aan gedachten wilt doorbreken of spiritueel wilt groeien, dan ben je bij Michel & Silvia aan het juiste adres. Niets is mooier dan de weg van zelfontdekking te bewandelen!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Deze webwinkel is een onderdeel van het Centre for conscious creation.


Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -


GEACHTE BEZOEKER,

LET OP: Bestelingen die vrijdag 18 oktober 2019 ná 13.00 uur geplaatst worden zullen pas op vrijdag 1 november 2019 worden overdragen aan de bezorgdienst!

Dit heeft natuurlijk geen invloed op het bestellen van trainingen, workshops of digitale producten.

Met vriendelijke groet,
Michel & Silvia Tomaello.