Mindfulness Succes Training 5 39
Minfulness Vlaardingen, Rotterdam, Denhaag
Mindfulness Succes Training
Reviews | Review toevoegen

Deze training leert je om bewust stil te staan bij jezelf en de manier waarop jij je leven leidt maar tevens hoe je vanuit je innerlijke krachtbron je "accu" weer volledig kunt opladen.

€ 325,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze 8-weekse training is voor iedereen die op zoek is naar een gebalanceerd, vreugdevol en geïnspireerd leven. Met name wanneer je nét iets meer wilt dan alleen de basic mindfulness principes. Mindfulness is zeer effectief wanneer je: Stress wilt overwinnen, wilt weten hoe te onthaasten, meer tijd voor jezelf wilt creëren, geestelijk en lichamelijk in balans wilt komen, burn-out, depressieve gevoelens of angsten wilt overwinnen, vermoeidheid wilt verslaan en je levensbatterij opladen of de onophoudelijke stroom aan gedachten wilt doorbreken. Dit is een kleine greep uit de vele voordelen die een mindfull leven brengt naast het allerbelangrijkste en dat is de weg te bewandelen van zelfontdekking.

Deze training geeft je de handvatten die eenvoudig in het dagelijks leven zijn te integreren om een mindfulle levenshouding te ontwikkelen waarmee je jouw eigen leven kunt vormgeven naar meer balans, rust, inspiratie, creativiteit, gezondheid en zingeving. Balans vinden tussen verstand en gevoel zorgt dat jij de regie weer in handen neemt anders dan te worden geleefd door de buitenwereld, je emoties of gedachten. Wanneer je opnieuw leert waarnemen wat je werkelijk nodig hebt en daar gehoor aan durft te geven kun je toekomstige problemen, moeilijkheden en onbalans in de kiem smoren en middels nieuwe keuzes het leven sturen in elke gewenste richting.

Bekijk alle info op de mindfulness webpagina


 

Review toevoegen

Bedankt voor uw review, deze wordt direct geplaatst op de website van Michel & Silvia. 

anoniem -

cursus is aanrader als je last hebt van angst/ stress / slapeloosheid e.d.. Je krijgt oefeningen die heel goed daartegen helpen. Het is een combinatie van theorie en oefeningen. De sessies zijn wel lang (2,5 uur per keer) , ik denk dat ik (achteraf gezien) liever meer kortere sessies had gehad want het was soms lastig om je zo lang te concentreren. Qua theorie had ik wel iets anders verwacht. Naar mijn idee werden soms dingen als feit gesteld terwijl het meer een geloofskwestie betreft. Niettemin was veel van de theorie wel leerzaam. Ik was onder de indruk hoe makkelijk Michel en Sylvia de oefeningen ter plekke konden inspreken en hoe goed je dat thuis kon gebruiken. Je doet de oefeningen op de cursus en ze worden n a de sessies naar je toe gestuurd.

Karin & Theo -

Prachtige cursus die door de openheid, echtheid en concrete ervaringsvoorbeelden van Michel en Sylvia begrijpelijk, herkenbaar en zeer leerzaam is. De cursus smaakt naar nog meer verdieping welke wij dan ook met plezier zullen gaan volgen.
Terugkomen bij de basis, bij jezelf en je gevoel, dat doe je bij Michel en Sylvia.
Een aanrader voor iedereen!

Elma -

Lieve Michel en Silvia Het was heel fijn om bij jullie een cursus Mindfulness te volgen en jammer dat het al weer voorbij is. De rust en aandacht die jullie geven is geweldig.Ik heb veel geleerd en ga hier zeker mee verder, door te proberen in het nu te leven is er meer rust in mijn hoofd. Het is echt een aanrader. Bedankt voor alles.

Helma -

Veel geleerd tijdens de training mindfulness, vooral door te ervaren wat het toepassen van de oefeningen in mijn dagelijks leven teweeg brengt. Ik voel me meer in balans en ben in staat om mijn persoonlijke uitdagingen beter het hoofd te bieden. Silvia en Michel weten een veilige sfeer te creëren waarin het makkelijk is om je open te stellen voor nieuwe dingen. De pauzes waren ook heel gezellig met onze fijne groep en de lekkernijen die Silivia altijd maakte.

Elline -

Hoi Michel en Silvia,

Wat zag ik er tegen op om de mindfull cursus te gaan volgen mede door mijn angsten. Toen ik de eerste keer bij jullie binnen stapte voelde ik een rust over mij heen komen heel prettig. Het leren jezelf op de eerste plaats te zetten, in het nu leven geeft me al zoveel meer rust. De bewustwording en nieuwe inzichten in het dagelijkse leven helpen me al door situaties heen. En als ik soms een mindere dag heb denk ik terug aan de cursus en dat helpt heel goed. Hoewel ik erg moeite heb met aarding gaat dat ook al steeds beter deze heb ik van de week toegepast bij de tandarts waar ik super angst voor had en het is me gelukt!! Ik ben heel blij dat ik heb deelgenomen
Bedankt Michel en Silvia, Liefs Elline

Jennifer -

Een hele goede mindfulness cursus, gegeven door 2 ontzettend fijne mensen. Ik ben zo blij dat ik deze cursus heb gedaan, want het helpt me elke dag heel erg om in het nu te zijn, mezelf op een goede manier op de eerste plaats te zetten, rust in mijn hoofd en zo weer meer zelfvertrouwen te hebben.
Ik ben jullie hier erg dankbaar voor!

Marijke -

Waarom zou ik zo'n cursus gaan volgen, wat heb ik eraan, ....maar toch had ik ook behoefte aan meer rust, ontspanning.
Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb, een fijne ervaring, nieuwe inzichten, positiviteit.
Stof tot nadenken die mijn aanzetten heeft gegeven om te blijven oefenen.
Bedankt Silvia en Michel, warme groet

leen Jan -

Michel en Silvia,
Dank jullie wel voor de 8 weken waar in jullie ons met passie en wijsheid het pad hebben laten zien om weer rust ,kracht en zelfvertrouwen terug te vinden. Het gevoel en intuitie wat als kind ons zo gewoon was is door opvoeding en maatschappelijke normen en waarden zo ondergesneeuwd dat ik het zelf niet meer kon vinden. Waar ik vroeger sceptische had gekeken naar alles wat anders was dan het bekende ben ik blij dat ik Michel mocht ontmoeten. Het was op een kruispunt in me leven, ik kon voor me gevoel alleen nog de kant op waar het bord stond dood lopend. Toevallig kwam ik Michel tegen hij vertelde over wie hij was, waar hij stond en hoe het was gekomen. Hij raakte mij met zijn vaderlijke en heldere manier van spreken. Die gast kan me nog wat leren dacht ik toen. Vervolgens duurde het nog vier maanden voor ik me aanmelden. Wil je eens op een andere manier naar het leven leren kijken wat je ook nog rust, kracht en zelfvertrouwen kan geven? Dank je wel Michel en Sylvia en ook de mede cursisten voor het reisje van acht weken die we samen hebben gemaakt het was leuk, leerzaam, lekker met allerlei gezonde baksels en verbindend. Ik neem alles mee op mijn verder levensreis en hoop jullie weer tegen te komen om samen weer een uitstapje te maken. Lieve en Warme Groet.

Saskia -

Silvia, bedankt voor alle mindfulness privé sessies. Vond het heel fijn. Zo ontzettend fijn gevoel om helemaal gegrond te zijn en in mijn kracht te staan, dan wordt de wereld zoveel mooier, zoveel zachter, breder, rustiger, makkelijker. Zo fijn om te realiseren dat dit het is en niet al die gekke gedachten! Bedankt voor het geduld en fijne prettige neutrale sfeer, bedankt voor de inzichten. Ik hoop dat ik niet al te gekke dingen heb gezegd, ook jij was een spiegel voor mij en dat leverde soms rare gedachten op waar ik zelf mee aan de slag moet.
Ik voel dat ik echt ben gegroeid, dat ik steeds meer mezelf word en hoop dat dat zo steeds verder gaat, steeds meer zakken.

Ik vind het fijn om over een maand weer langs te komen.
groet Saskia.

Ingrid -

Heb een hele fijne mindfulness cursus gehad onder bekwame begeleiding van Michel en Sylvia.Goede kennis gekregen om mij in het NU te gaan voelen.Met oefeningen en audio.
Gesprekken in de groep en persoonlijke,zeer waardevol.Dank jullie wel,Michel en Sylvia, het heeft mij veel goed gedaan!!
Dank jullie wel,lieve groeten
Ingrid

Claudia -

Beste Michel en Silvia,

Dank jullie wel voor het delen van jullie ervaringen en verantwoorde en lekkere baksels, tijdens de inspirerende avonden in jullie prachtige ruimte. Ik ben me bewuster geworden van de emoties bij mijn gedachten en kan mezelf ook de rust geven door af en toe mijn gedachten 'uit' te zetten en bewuster te leven in het hier en nu en ook rustiger te ademen. Hierdoor geniet ik intenser en is mijn batterij weer vol. De downloads / oefeningen zijn heel fijn om de dag mee te beginnen (aardingsoefening) en te eindigen (bodyscan) en hierdoor heb ik meteen op vaste momenten per dag "me-time".
Ik kijk uit naar de spontaan extra ingelaste avond morgen, met als thema
Dromen als parels van de Ziel
En wellicht ook tot 17 september de Mindfullnes dag, want ik kan van dit heerlijke ontspannen gevoel en de nieuwe levensstijl echt geen genoeg krijgen!

Lieve groetjes,
Claudia

Daisy -

Beste Michel en Silvia,
Wat hebben wij mogen genieten van de leerzame en ontspannende avonden met tal van nieuwe inzichten, uitdagingen en positiviteit.
De 8 weken zijn voorbij gevlogen en we vinden het jammer dat ze alweer voorbij zijn. We kunnen nu heerlijk tot onszelf komen en rust creëren waar dat nodig is.
Het is een ware verrijking van het leven.
Dank jullie wel!

Monique -

Ik ben vrij nuchter en geen zweverig type maar wilde toch graag de cursus Mindfulness volgen. Vanaf de eerste les was ik geboeid! Ik wist niet wat me overkwam. Met de voorbeelden uit het dagelijks leven die Michel en Silvia gaven werd alles zo duidelijk en wat ben ik na gaan denken! Ik merk dat ik bepaalde dingen anders bekijk, over nadenk en anders benader. Ik lees het boek van Michel en mediteer: ik word er rustig van. Ik moet nog veel leren maar het begin is er! De 8 weken zijn voorbij gevlogen, eigenlijk best jammer! Ik ga zeker nog verder en kom zeker weer terug! Dank je wel Michel en Silvia voor deze ervaring!

Johrus -

Een super mooie en leerzame ervaring die je gezichtsveld op het leven verbreedt. Michel en Silvia rijken je genoeg handvatten aan om uiteindeliljk zelfstandig aan de slag te kunnen. De lesruimte is een vertrouwde en fijne omgeving.

Nog dagelijks pas ik de kennis en meditatie toe, heel erg bedankt hiervoor Michel en Sivlia!

Ellen -

Wat zijn deze 8 weken voorbij gevlogen, had nog wel even door willen gaan. Mijn gedachten kan ik nu ook eens stil zetten, door deze cursus en dat geeft rust. We zijn er nog niet, maar het zaadje is gepland en nu moet het verder groeien. De opnames die ik heb gekregen om te ontspannen zullen me daar zeker bij helpen. Om het bij te houden en bij de les te blijven kijk ik uit naar de yogalessen bij jullie. Hartstikke bedankt voor deze mooie ervaring! De lekkere zelfgemaakte baksels van Silvia maakte zelfs van de pauze een ervaring op zich.

Monique -

Door de juist en mooie begeleiding kon ik persoonlijk enorm groeien. Wat veel voordelen in mijn leven heeft gegeven. Het was een mooi cadeau aan mijzelf, deze cursus.

Rogier -

Beste Michel en Silvia,

In de afgelopen 8 weken is er echt wat veranderd. Zoveel meer rust, zoveel meer controle, en zoveel meer oog voor mooie dingen. Het was er allemaal al wel, maar zonder bewust met je gevoel om te gaan gaat het allemaal aan je voorbij. En dit laatste hebben jullie me geleerd, waar ik jullie erg dankbaar voor ben.

Jullie hebben een erg mooie, spirituele, maar ook heerlijk beide-benen-op-de-grond cursus opgezet, waar je als je jezelf ervoor een beetje open durft te stellen ontzettend veel aan hebt. Voor mij is de laatste les dan ook geen afsluiting, maar een uitnodiging om alles te blijven toepassen!

Nogmaals bedankt,
Rogier

Danielle -

Michel en Silvia,

Ontzettend bedankt voor de kennis die jullie in de 8 weken van de cursus gedeeld hebben. Iedere week keek ik er weer erg naar uit!
Genoeg handvatten ontvangen om het geleerde praktisch toe te passen. Vooral de te downloaden meditaties zijn erg fijn.
Thanks!!!

Groet Danielle

Arnout -

Zeer bedankt voor het zaadje van het geprogrammeerde verstand ! Ook emoties onder het verstand plaatsen was voor mij een Eye opener , jullie zijn kanjers!
groetjes Arnout

Rob -

Beste Michel en Silvia,
Bedankt voor jullie echtheid tijdens de trainingen, daardoor voelde ik me uitgenodigd mezelf te laten zien zoals ik ben. Met name de oefeningen vond ik erg prettig en bij het thuis oefenen heb ik veel steun ervaren van jullie ingesproken begeleiding daarbij.
Erg praktisch dat we die konden downloaden!
Ik zal jullie zeker aanbevelen aan andere belangstellenden.

Groeten, Rob.

Gerda -

Lieve Silvia en Michel, door jullie verhalen, ervaringen en inzichten is het zaadje geplant om bewuster te leven, bewuster keuzes te maken, dichter bij mezelf te komen en te blijven. Ik ga de fijne inspirerende avonden missen. We houden contact!

Eric -

Beste Silvia en Michel, bedankt voor de ontspannende avonden, ik zal ze missen!
Ik put nieuwe energie uit hemel & aarde,
mijn leven heeft nu zoveel meer waarde.
Levenslessen via een bijzonder perspectief,
mijn leven is mij nu nog meer lief.

Met vriendelijke groet, Eric

Marianne -

Michel en Sylvia , bedankt voor jullie waardevolle inzichten in de cursus Mindfulness. En ik vond de manier waarop jullie het brachten zeer open en warm. Ik keek uit naar elke week, omdat ik daarna weer met rust, nieuwe inzichten en een goed gevoel naar huis ging. Jullie hebben laten zien hoe ik mijn leven weer in eigen handen kan nemen, mijn emoties en gedachten kan sturen en hoe ik beter voor mezelf kan zorgen.

Sandra -

Samen met mijn man Jos de mindfulness cursus bij jullie gevolgd. Het waren inspirerende, warme avonden waar we naar uitkeken. Ondanks dat veel herkenbaar was toch ook weer soms een reminder. Het voelt fijn om ermee bezig te zijn en vooral in het nu te leven.

Anja -

Ook ik heb enorm genoten van de cursus mindfulness die ik bij jullie heb gevolgd. Elke week zag ik weer uit naar de inspirerende en liefdevolle avonden met jullie. Ik kan het iedereen aanraden. Sterker nog: eigenlijk zou iedereen deze cursus 'moete'n volgen....

Francien -

Hoi Michel & Silvia. Wat waren het bijzonder mooie leerzame avonden bij jullie! Dank jullie wel voor het delen van jullie kennis!!!
Groetjes Francien.

Ben -

Beste Michel en Silvia,
de krachtbron in jezelf, dat zegt eigenlijk alles !!
bedankt voor het waardevolle inzicht dat jullie me hebben gegeven.
Mvg. Ben

Ineke -

Alle avonden van mindfulness waren een cadeautje voor mijzelf. Dat wat er was aangestipt kon ik echt gaan voelen en ervaren. Ik zie meer om mij heen en ben rustiger in mijn hoofd. Ik weet dat ik moet blijven oefenen en daar kunnen de oefeningen mij flink bij helpen. Ineke.

Maurice -

Dankzij de cursus ben ik bewuster gaan voelen en kan ik mezelf heerlijk onthaasten!
Heerlijk die energie die je jezelf kan geven en raad iedereen aan om deze cursussen te volgen bij jullie! Tot gauw weer! Maurice

Ria -

Ha Michel en Silvia. Dank voor de cursus mindfulness die ik bij jullie heb kunnen volgen. Het was een bijzondere ervaring. Sinds de cursus sta ik "bewuster" in het leven.
Ik merk dat er geleidelijk veranderingen plaatsvinden. Ik zit lekkerder in mijn vel, leef en eet gezonder. Het volgen van de mindfulness cursus heeft mijn leven verrijkt! Dank daarvoor!
Groet Ria.

Chang -

Gevonden wat ik zocht: concrete, simpele methodes om meer mindfulness in mijn dagelijkse leven in te bouwen. Bedankt Michel en Silvia en tot in het nieuwe jaar!

Linda -

Dank jullie wel voor de gezellige en eye opende avonden. De praktische voorbeelden bij de stof om het voor mijn verstand aannemelijk te maken en ik het eigenlijk diep van binnen wel weet hoe het zit en toch gevangen zat in mijn patronen en verwachtingen. Mijn dagelijks ritueel begint te veranderen en dit voelt goed, zeker het bewust ademhalen aan het begin van de dag helpt mij.
En regie houden van mijn leven met een liefdevolle blik, ik heb de keuze hoe ik wil reageren. Wat een wijze les! Silvia en Michel hartelijk bedankt voor de oude, nieuwe inzichten en tot ziens.

Rita -

Silvia en Michel, dank voor de fijne Mindfulness-training die ik bij jullie heb kunnen volgen.
Door de praktische kennis die ik heb opgedaan over Mindfulness ben ik me bewuster geworden van het leven in het hier en nu. Heb geleerd om met beide voeten op de grond te staan (aarden) en bewust te ademen. Hierdoor krijg je rust in je hoofd, energie, vrijheid en het gevoel dat er zoveel meer is dan alleen dit “aardse” leven. De Mindfulness-training heeft me hoop voor de toekomst gegeven (verrijking van het leven) en een glimlach op mijn gezicht getoverd!
Dank!

Jessica -

Net terug van laatste avondje mindfullness cursus. Toch jammer dat het nu voorbij is heb superveel geleerd wat ik voor de rest van mijn leven goed kan toepassen! Echt een aanbeveling voor iedereen!

Matt -

We hebben ons zojuist ingeschreven voor de vervolg cursus en wij hebben het gevoel alsof we net een vakantie hebben geboekt!

Asma -

De mindfulness training is voor mij een grote verrijking geweest. Ik ben er bewust van geworden dat “bewustzijn” een essentieel ding is in het leven. Er is een klein plantje gezaaid, nu is het aan mij om het verder te doen groeien. Ik kijk uit naar de training Mindfulness in verdieping!

Sascha -

Tijdens de cursus mindfulness hebben Michel en Silvia mij handvatten aangereikt waarmee ik zelf de balans weer in m'n bestaan kan terugvinden. De onderwerpen die worden behandeld zetten je echt aan het denken en aan het werk, alles op een positieve manier. Al snel merk je dan ook resultaat in de vorm van innerlijk rust en balans. Heel, heel erg bedankt en tot snel; ik kijk nu al uit naar de vervolgcursus!

Francis -

Hoi Michel en Silvia , ik wilde jullie nog even bedanken voor die superfijne avonden !!! echt een aanrader! Ik ben echt meer bewust geworden van alles en kijk al uit naar de vervolgcursus.

els -

Een geweldige cursus waarin je kunt leren om door veel oefenen makkelijker met dingen om te gaan.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van energetische therapie, coaching, cursussen, trainingen, workshops, yoga, retreats en hun giftshop. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -