Mind-body workshop gedachten
Gedachten Creëren (Mind-Body Medicine Workshop)
14 Reviews | Review toevoegen

De gedachten van vandaag, creëren de realiteit van morgen. Deze wijsheid illustreert het belang van een bewuste keuze in welke gedachten jij je denken laat beheersen.

€ 222,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De mind-body medicine workshop "Gedachten Creëren" is een dag waar je leert dat jouw gedachten grote invloed uitoefenen op de kwaliteit van het leven. Leer je gedachten tot rust te brengen, te observeren en te veranderen waar nodig. Gedachten zijn krachtige energieën waarmee mensen zichzelf kunnen ondersteunen of ondermijnen. Wanneer men leert om de onwetendheid op dit gebied te verslaan met kennis en wijsheid kan men op een bewuste manier het leven bijsturen in de gewenste richting. De gedachten van vandaag, creëren de realiteit van morgen!

De gedachten van vandaag, creëren de realiteit van morgen. Deze wijsheid illustreert het belang van een bewuste keuze in welke gedachten jij je denken laat beheersen. Positieve en negatieve gedachten kunnen niet tegelijkertijd in je geest aanwezig zijn; een van de twee heeft de overhand. Het is óf een negatieve gedachte die je denken vult, óf een positieve gedachte. Vanuit dit perspectief is je verstand alleen maar een stukje gereedschap; jij bepaalt zelf wie je dit gereedschap laat besturen en waarmee je het verstand opvult. 

Bekijk alle info op de mind-body medicine workshop gedachten webpagina


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Rita - 05-12-2018 15:04

Heb al een aantal leerzame en inspirerende cursussen en workshops bij Michel en Sylvia gevolgd. De Gedachtentraining van 4 november 2018 was weer een waardevolle ervaring in een ontspannen en vertrouwde sfeer. Michel en Sylvia dank daarvoor!
En de lunch was zoals gewoonlijk meer dan lekker!
Groet en liefs Rita

Theo - 18-10-2018 13:53

Het is zeldzaam te noemen dat iemand zich zo snel thuis en welkom kan voelen als hier.
Sessies welke in alle rust en simpelheid worden uitgelegd en iedereen die wordt gehoord.
Mooi om te mogen ervaren dat deze oprechte mensen hun wijsheid en kennis mogen delen met de personen die deze plek zouden vinden.

Elvia - 18-10-2018 13:53

Michel en Silvia, bedankt voor de rust, het vertrouwen, de ontspannen sfeer en de gezonde tafel. Jullie kracht naast kennis en ervaring is dat jullie investeren in de mensen door jullie persoonlijk bloot te geven en een ieder op z'n gemak te laten voelen. Ongedwongen, geduldig, duidelijk en zorgzaam. Bedankt El.

Ingrid - 18-10-2018 13:52

Vier hele mooie,kundige en waardevolle sessies beleefd,bij Michel en Sylvia!!
Dank jullie wel,grtjs

Saskia - 18-10-2018 13:52

Het is een aanrader voor iedereen die geinspireerd wil worden om lichter en met meer liefde voor jezelf door het leven te kunnen gaan.

Robert & Daisy - 18-10-2018 13:52

Inspirerend en leerzaam. In een vertrouwde sfeer krijg je een schat aan kennis aangereikt waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Een echte aanrader!

De ontvangst is warm en de lunch is overheerlijk!

Daisy & Robert

Ingrid - 18-10-2018 13:51

Wat een fijne waarde volle Mindfulness dag heb ik vandaag bij jullie gehad.!! Mijn dank is groot. Veel nieuwe info mee naar huis genomen,waar ik zoveel aan heb. Er zaten net paar items bij, die ik erg nodig had, na de al zo schitterende Mindfull cursus, die ik bij jullie heb gedaan. Silvia de lunch was super lekker!!
Dank nogmaals jullie alle twee,

Lieve groetjes Ingrid

Asma - 18-10-2018 13:51

Ik heb al een aantal mooie cursussen en workshops bij Michel en Sylivia mogen volgen en de mindfulness gedachtentraining was een weer een hele bijzondere workshop. De cursus heeft me zeker handvatten gegeven om verder te gaan. Een aanrader dus!

Reiny - 18-10-2018 13:51

Inspirerende training, leerzaam en helder voor jong en oud!!
Ontvangst was hartelijk, hapjes ect. Goed verzorgd!
Dit adres verdient een warme aanbeveling!

Nellie - 18-10-2018 13:50

Lieve mensen !
Met veel plezier heb ik deze gedachtentrainingsdag gevolgd en ik ben er weer rijker vandaan gekomen ! Het is een bevrijdende en verrijkende ervaring in een warme en ontspannen sfeer !
en.... de lunch was een ervaring op zich !

Els - 18-10-2018 13:50

Heel erg bedankt voor de fantastische workshop van zaterdag 28 februari j.l. Ik heb weer heel veel geleerd waar ik weer mee vooruit kan .Ook de lunch was geweldig met heerlijke hapjes. Kom zeker weer gauw terug.

Nico - 18-10-2018 13:50

de workshop van afgelopen zaterdag ,was heel leerzaam verfrissend en duidelijk
weer een stap verder ,en het was een leuk groepje
veel van elkaar geleerd
dank jullie wel. ps de lunch was lekker

Cornelia - 18-10-2018 13:49

Bedankt voor de prachtige workshop en warme ontvangst! Mijn aandacht wisten jullie steeds vast te houden en was verrast welke mogelijkheden er elke dag weer zijn om anders in het leven te staan. Begrijp dat we een hoop zelf kunnen creëren . Onze negatieve gedachtes omzetten in krachtige gezonde liefdevolle gedachten. Het heerlijke eten was een grote verrassing. Wat origineel en hartelijk van jullie. Het samen zijn met de groep was respectvol en voelde mij op mijn gemak dank zij de sfeer die jullie wisten te creëeren. Graag kom ik nog een keer bij jullie terug!

Francis - 18-10-2018 13:46

Michel en Silvia! Wat een geweldig inspirerende dag was het zeg!!!! heel erg bedankt hiervoor, ik ben echt dankbaar om iedere keer weer een stukje verder te kunnen komen in mijn groeiproces , graag weer tot ziens!!

Meer reviews

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -