Mind-Body Verdiepingstraining 5 6
Mindfulness vervolg training-1
Mind-Body Verdiepingstraining
Reviews | Review toevoegen

Ontdek de kracht van houding, focus en woordkeuze. Krijg inzicht in de zes basisbehoeften van ieder mens en daardoor inzicht in je acties, woorden en daden.

€ 250,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze 6-weekse verdiepingstraining is een krachtige aanvulling wanneer je in ons Centre de mindfulness training hebt gevolgd heb je naast de oefeningen veel handvatten en inzichten verkregen door de belangrijke concepten die zijn besproken en daarmee jezelf en de wereld om je heen beter bent gaan begrijpen. De mindfulness verdiepingstraining gaat nog een aantal stappen verder en geeft een verdere verdieping op het gebied van zelfbewustzijn en mindfulness.

Ontdek de kracht van houding, focus en woordkeuze. Krijg inzicht in de zes basisbehoeften van ieder mens en daardoor inzicht in je acties, woorden en daden. Kom los van emotionele patronen en vindt de sprankel terug in je leven. De verdiepingstraining is een waardevolle aanvulling die je de zingeving van het leven naar voren brengt en hiermee de kwaliteit van het leven krachtig beïnvloed.

Bekijk alle info op de mindfulness vervolg training webpagina


 

Review toevoegen

Bedankt voor uw review, deze wordt direct geplaatst op de website van Michel & Silvia. 

Monica -

Wat ik fijn vond is dat de verdieping training hetzelfde is opgesteld als de eerste training met de aarding en de meditatie. Door dit onder begeleiding van jullie te doen ben ik veel bewuster geworden van mijn lijf en vooral van alle gedachten in mijn hoofd. Ik heb nu pas de discipline op kunnen brengen om elke dag even aandacht te besteden aan dit stuk. Dus de vervolgtraining was voor mij life changing. Bedankt hiervoor!

Desiree -

Wat gedachten, vooral de negatieve, allemaal met je kunnen doen! Fijn om opnieuw meer inzichten hierover te krijgen. Bedankt voor de veilige ruimte die jullie bieden om jezelf te kunnen zijn en bedankt voor deze verdieping Silvia en Michel, ik hoop jullie weer te zien in een van jullie andere trainingen.

Rob -

Het is echt een verdieping op de basis principes van de mindfulness. Ik heb weer heel veel meer geleerd over de menselijke emoties en ook mogen ervaren op welke manier ik hier beter mee om kan leren gaan. Nu kan ik me veel meer focussen op de dingen die belangrijk zijn en verlies ik me veel minder in de negatieve dingen om me heen.

Meltum -

Een aantal maanden na mijn cursus mindfulness bij Michel en Sylvia had ik weer behoefte om mij verder te verdiepen. Het is fijn om bij de hand te worden genomen en inzichten te kunnen krijgen daar waar ik was vastgelopen. Ik heb duidelijk meer ruimte gekregen in mijn hoofd en heel dankbaar dat ik dit mijzelf cadeau heb gegeven.

Remco -

Goede training. Het is een waardevolle aanvulling op de mindfulness basis training, ik heb mijzelf weer beter leren kennen. Bedankt Michel en Silvia voor jullie geduld en al jullie praktische voorbeelden.

Roos -

Super fijn om een vervolg te hebben op de minfulness. Weer krachtige concepten waarmee ik voorlopig vooruit kan en praktische handvatten voor in het dagelijks leven waardoor ik mijzelf en de mensen om mij heen beter begrijp en naar kan handelen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -