Mind-body-training-Vlaardingen
Mind-Body Medicine Training 26 augustus 2019
1 Reviews | Review toevoegen

Deze training leert je om bewust stil te staan bij jezelf en de manier waarop jij je leven leidt maar tevens hoe je vanuit je innerlijke krachtbron je "accu" weer volledig kunt opladen.

€ 444,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze 8-weekse (eventueel 9-weekse) Mind-body medicine training is voor iedereen die kiest voor een gebalanceerd, vreugdevol en geïnspireerd leven. De Mind-body training zal op vele levensvlakken inzichten brengen en is uiterst effectief zodat je: stress de baas kunt blijven, je nachtrust positief kunt beïnvloeden, dagelijks momenten weet in te bouwen om te onthaasten en kostbare tijd voor jezelf weet te creëren of uit te breiden. Je kiest deze training wanneer je geestelijk en lichamelijk in balans wilt blijven om je gezondheid preventief te ondersteunen en jouw hoeveelheid levensenergie wilt verhogen. Het bewust worden en onderbreken van de onophoudelijke stroom aan gedachten is een belangrijke schakel op de weg van zelfontdekking en spiritualiteit.

Deze training biedt de handvatten die eenvoudig in het dagelijks leven zijn te integreren om een authentieke levenshouding te ontwikkelen waarmee je jouw eigen leven kunt vormgeven naar meer balans, rust, inspiratie, creativiteit, gezondheid en zingeving. Balans vinden tussen verstand en gevoel zorgt dat jij de regie weer in handen neemt anders dan te worden geleefd door de buitenwereld, je emoties of gedachten. Je leert om negatieve gedachtenpatronen op te sporen en om te buigen naar opbouwende gedachten. Wanneer je opnieuw leert waarnemen wat je werkelijk nodig hebt en daar gehoor aan durft te geven kun je toekomstige problemen, moeilijkheden en onbalans in 


Bekijk alle info op de mind-body webpagina


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Silvia - 13-07-2019 11:02

Kijk voor reviews op de andere datum.

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -