Mindfulness- mind-body-prive-training-vlaardingen
De Kracht van Zelfkennis Privé Training Particulieren (Mind-Body Medicine Training)
0 Reviews | Review toevoegen

Deze training leert je om bewust stil te staan bij jezelf en de manier waarop jij je leven leidt maar tevens hoe je vanuit je innerlijke krachtbron je "accu" weer volledig kunt opladen.

€ 888,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

In ons Centre bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van een Mind-body medicine Privé training voor mensen die hier de voorkeur aan geven of hier een speciale reden voor hebben. In de privé training "De Kracht van Zelfkennis" wordt de lesstof persoonlijk afgestemd en bestaat uit 6 bijeenkomsten die in overleg worden afgestemd.

De lesduur bedraagt anderhalf uur, welke gegeven wordt door Michel of Silvia naar eigen voorkeur. De privé training maakt de lessen nog persoonlijker. Het cursus boek is inclusief. 

Een unieke cursus waarin ook mindfulness volledig is geïntegreerd.

Bekijk alle info op de mindfulness webpagina

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -