Meditatie Training 5 8
meditatie training vlaardingen
Meditatie Training
Reviews | Review toevoegen

De mooie meditatie techniek die wij onderwijzen versterkt je wilskracht en je zult merken hoe meer je op deze wijze mediteert, des te meer je wilt mediteren.

€ 200,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze meditatie cursus is een training die bestaat uit vier bijeenkomsten van 2,5 uur waarin je kunt leren mediteren of waarmee je jouw eigen meditaties kunt verdiepen. Alle lessen zijn vormgegeven in een krachtige uniforme structuur waarmee je werkelijk leert wat meditatie is en hoe je het beste kunt mediteren. Onze meditatie is een eeuwenoud en succesvol bewezen techniek die mensen helpt voorbij het verstand te reiken. Een juweel waar vele mensen wereldwijd nog steeds dankbaar gebruik van maken om rust, balans, inzicht en verbinding met het innerlijk en het bovenbewustzijn te ervaren.
 
Wanneer je onze meditatie training hebt afgerond heb je een krachtige “tool” in handen die je de rest van je leven kunt gebruiken om onrust en onbalans te transformeren. Elke les heeft een uniek thema zodat je leert hoe je meditatie op verschillende gebieden kunt inzetten. Iedere les voorziet je van grondbeginselen gerelateerd aan het onderwerp, fysieke oefeningen, visualisatie, voorbereiding, meditatie en affirmatie. Wanneer je wilt leren mediteren of wilt groeien van ontspanningsmeditatie naar diepe meditatie is deze training zeker iets voor jou.

Bekijk alle info op de meditatie webpagina


 

Review toevoegen

Bedankt voor uw review, deze wordt direct geplaatst op de website van Michel & Silvia. 

Jolanda -

Ik was al geruime tijd op zoek naar een goede meditatie techniek. Ik ben zo geïnspireerd geraakt door het enthousiasme van Michel en Silvia. Ben blij dat ik deze training gevolgd heb en kan het nu al gebruiken in mijn dagelijks leven.

Hans -

Ik wist niet dat meditatie zo uitgebreid was. Prachtig alle achtergrond info en het begeleidende boek is een echte aanwinst. Dank jullie voor die mooie zaterdagen.

Cor -

De 4 weekse cursus met heel veel plezier gevolgd, met leuke en inspirerende mensen. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Een goede stap in de richting om te leren mediteren. Ik merk na 8 weken de dagelijkse mijn oefeningen te doen, dat het mij al veel rust en kracht geeft.

Nicole -

Ben zo blij dat ik deze 4 weken voor mijzelf heb genomen. Heerlijk om al het geleerde thuis in de praktijk te kunnen brengen. Na de eerste week merkte ik al het verschil

Andy -

Zeer krachtige principes. Ik dank jullie voor alle lessen. vele eyeopeners en ik heb nu een duidelijke leidraad om beter te mediteren en tot rust te komen. Bedankt Andy.

Els -

Het waren zeer waardevolle lessen. Veel info waardoor alles begrijpelijker en inzichtelijker is geworden en ik de uitdagingen die meditatie kan veroorzaken kan herkennen en overwinnen. Silvia en Michel erg bedankt voor jullie kennis en ervaring! Liefs Els.

Cor P. -

Michel & Silvia

Bedankt voor de leuke en de leerzame lessen

Cor

Leendert -

Fijne lessen met zeer veel fascinerende principes. Ik merk nu al het verschil in mijn meditaties. Bedankt! Leendert.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -