Momenteel bieden wij een aantal MP3 downloads aan van opgenomen YogaNidra sessies.

Yoga nidra is een krachtige techniek, afkomstig uit de tantra’s, waarmee je leert om bewust te ontspannen. Slaap wordt in de yoga niet aangemerkt als ontspanning, evenals het lekker ontspannen op de bank of het drinken van een heerlijke cappuccino niet als werkelijke ontspanning wordt gezien in de yoga. Yoga nidra is een systematische methode die complete lichamelijke, mentale en emotionele ontspanning voortbrengt. Tijdens de yoga nidra lijkt een persoon te slapen maar het bewustzijn van de persoon functioneert op een hoger niveau. 

Als het ware komt men in een staat van zijn terecht tussen waak en dromen in. Iets wat mensen dagelijks (veelal onbewust) ervaren net voor het moment dat men in slaap valt of net voordat men ontwaakt. Deze staat van zijn wordt ook wel een somnabulistische slaap of hypnagogische slaap genoemd. Yoga nidra helpt je om het onderbewustzijn en het bovenbewustzijn te openen door een systematische methode. Yoga nidra verhoogt je concentratie vermogen en leert je focussen, iets wat vele voordelen biedt in het dagelijks leven.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Deze webwinkel is een onderdeel van het Centre for conscious creation.


Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -