de kracht van zelfkennis
De Kracht van Zelfkennis
2 Reviews | Review toevoegen

Dit boek laat op een verhelderende en toegankelijke wijze zien dat jij niet het gevolg bent van de omstandigheden maar dat jij ze ‘maakt’.

€ 18,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

ISBN: 9789089547224 

Verhelderend boek geeft aanwijzingen om situaties te beïnvloeden en naar je hand te zetten

Dit boek laat op een verhelderende en toegankelijke wijze zien dat jij niet het gevolg bent van de omstandigheden maar dat jij ze ‘maakt’. Het is speciaal geschreven voor mensen die meer vreugde aan hun eigen leven willen toevoegen en op een krachtiger manier willen bijdragen aan onze samenleving. Echte verbeteringen kun je pas maken als je werkelijk jezelf hebt leren kennen. Dit boek helpt je daarbij.

Wanneer je niet bang bent voor verandering en nieuwe zienswijzen durft aan te nemen, dan wordt het eenvoudig om elke situatie te beïnvloeden en naar je hand te zetten en ervoor te zorgen dat zowel jijzelf als anderen het beste uit die situatie halen. Dit boek is een synthese van wijsheden en vaardigheden die, als je ze vrijelijk en enthousiast inzet, je leven spelenderwijs en op de meest uiteenlopende manieren verrijken. Alles wat geschreven is in dit boek is voor iedereen toepasbaar en geeft direct resultaat. Je hoeft het alleen maar te doen.

Bekijk alle info op de boeken webpagina


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Louise - 18-10-2018 14:35

Heel erg goed en beslist een Topper , een “must have” in deze bijzondere tijd, waarin steeds meer mensen tot ontwaken komen.

Hubert - 18-10-2018 14:35

De kracht van zelfkennis is een boek over de bewustwording van je spiritualiteit, maar dan verpakt in eigentijdse taal.

De schrijver, Michel Tomaello, behandelt in dit boek onderwerpen als “Leven in het Nu”, het richting geven aan je eigen leven en daar hoort bij dat je vanuit je innerlijk leert leven en handelen.
Dit is niet gemakkelijk, maar met vallen en opstaan kun je bewust worden van je gevoel, je intuïtie. Eenmaal dat ervaren, ga je merken dat je denken ondergeschikt wordt aan je gevoel. Je neemt meer tijd voor je zelf. Je denken, dat refereert aan de patronen van het verleden, wordt nu gevoed door je gevoel en dan wordt denken je inzichten uitwerken.
Dat is creatief en scheppend. Ook je verbinding met je ziel, je gidsen etc. komen aan de orde.

Dit boek is vlot geschreven en leest gemakkelijk.

Onze Gegevens

Centre for Conscious Creation
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen
Tel Michel: 0653-848541
Tel Silvia: 0610-698986
K.v.k: 71827781
Btwnr: NL858864939B01
 

Over ons

Michel en Silvia werken sinds 2007 in hun Centre for conscious creation en ondersteunen hiermee cliënten en cursisten om hun vibratie te verhogen en de glans en kleur weer terug te brengen in hun leven. Dit doen zij door middel van Health & wellness coaching, Mind-body medicine, cursussen, trainingen, workshops, yoga en retreats. Zo helpen zij een ieder die bewust en opnieuw in verbinding wil komen met het innerlijk of de Ziel, waardoor inspiratie, levenslust, vreugde en flexibiliteit weer de basis vormen van het leven.

Onthoud:

JE VIBRATIE VAN VANDAAG, BEĪNVLOEDT DE DAG VAN MORGEN!

Alle bedragen zijn inclusief BTW -